Nikola Jokić

"Bondo džet" pobedio Jokićevog "Brenna Laumara" za "Pehar grada Sombora"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2023 18:51
"Bondo džet" pobedio Jokićevog "Brenna Laumara" za "Pehar grada Sombora" TV Arena sport

Nikola Jokić je sa Denverom osvojio NBA ligu, ali njegovo grlo "Brenno Laumar" nije uspelo da obraduje srpskog asa na hipodromu u Somboru jer je u glavnoj traci za "Pehar grada Sombora" bio drugi iza "Bondo Džeta", Branislava Mukića.

Uživao je as Denvera Nikola Jokić sa suprugom Natalijom na hipodormu u Somboru gledajući trke i iščekivao onu najvažniju za "Pehar grada Sombora" u kojoj je njegovo grlo "Brenno Laumar" važio za jednog od favorita.

Nije baš bio srećan u trci "Vožd" što grlo "Karizma Spric", iz njegove ergele "Dream kečer", nije završio među prva dva, ali svu nadu polagao je u jedno od najboljih grla u zemlji.

 

 

"Brenno Laumar" i "Bondo džet" su bili favoriti za osvajanje "Pehara grada Sombora". Trka na 2.2 kilometra bila je izvanredna, uzbudljiva, a "Bondo džet" je u finišu uspeo da odbije tri napada Jokićevog grla i osvoji najvažniju trku dana.  Gradonačelnik Antonije Vasković je predao pobednički pehar.

"Trka sa malo konja, ali sa velikim imenima. Najbolji konj u državi je "Brenno Laumar", pobedio nas je nedavno. Zato sam ga tretirao kao favorita. "Bondo" je jako dobar ove godine, četiri starta, tri prva mesta. Lepa fer-plej vožnja, Srećan sam i zadovoljan. Jako lepa orgnaziacija, publika je došla i zbog konja i zbog našeg domaćina Nikole", izjavio je Mukić za TV Arena sport koja je direktno prenosio trkački dan u Somboru a dobili smo i pohvalu od Jokića.

 

 

Pobednici po trkama bili su "Fiesta de Lare", "Sinatra", "Samuraj" i "No fear of em", "Konkordija" i sjajni "Kasijus komo", koji je vezao sve tri pobede od starta sezone. "Cvetko" koga je vozio Željko Vujanović je opravdao ulogu favorita u 69. "Probnom srpskom kasačkom derbiju".

"Imao sam sreće danas, grla su izjednačena. Ali, moram da kažem da ovaj sport ima nade uz Nikolu Jokića i njegovu porodicu. Mi smo zaljubljenici u ovaj sport, sami se finansiramo. Ali, ovo je Panonska nizija, ovo je tradicija kasačkog sporta", rekao je Vujanović.