Nikola Jokić

To je zaista sjajno: Nikola Jokić odgovorio na poziv vlasnika Panatinaikosa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.10.2024 16:27
Nikola Jokić MN Press
Nikola Jokić

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić osvrnuo se na komentare vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa, koji je pre samo nekoliko dana pohvalio srpskog košarkaša i uručio mu otvoren poziv u grčki klub. Kontroverzni biznismen istakao je da je prestao da prati NBA ligu otkako je Majkl Džordan završio karijeru, ali i da se ponovo uključio kada je srpski as došao na najveću košarkašku scenu u svetu.

"Od aktivnih igrača volim da gledam Jokića. Prestao sam da gledam NBA kada je Majkl Džordan završio karijeru, a zbog srpskog centra ponovo sam počeo da pratim košarku u Americi. On je verovatno najpametniji košarkaš na svetu. Nemam idole, ali njega bih voleo da upoznam. Bilo bi lepo kada bi postojala mogućnost da dođe kod nas, ali obzirom na visinu njegovog poslednjeg ugovora, male su šanse za tako nešto", rekao je grčki biznismen, da bi danas tokom medija dana u Abu Dabiju, stigao odgovor Nikole Jokića.
 

Guliver/Christian Kolbert

 

 

"Hvala mu na lepim rečima, to je zaista sjajno. Trudim se da pratim Evroligu koliko god je to moguće. Znam da je PAO uzeo titulu prošle sezone tako da im čestitam na tome. Janakopulos je čovek koji donosi veliku popularnost Evroligi i radi sjajan posao u tome", rekao je između ostalog srpski as.

Podsetimo, nova NBA sezona startuje 22. oktobra i kao po običaju, takmičenje u najjačoj košarkaškog ligi sveta ćete i dalje moći da pratite na našim kanalima, a pre toga Arena sport prenosiće i prijateljske utakmice iz Abu Dabija, gde će aktuelni šampion Boston Seltiksi odmeriti snage sa Denver Nagetsima.

Najpre u petak od 18.00 časova, a onda i u nedelju od 16.00, uz direktan prenos na Areni 1 Premium.