Nikola Jokić

Dimitiris Janakopulos: Počeo sam ponovo da gledam NBA zbog Jokića, on je moj omiljeni igrač ikada

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2024 19:59
Dimitirs Janakopulos je izjavio kako bi voleo da dovede Nikolu Jokića u Panatinaikos Guliver/Christian Kolbert
Dimitirs Janakopulos je izjavio kako bi voleo da dovede Nikolu Jokića u Panatinaikos

Svi smo svesni veličine Nikole Jokića i njegovih uspeha, ali je uvek lepo čuti pohvale na račun trostrukog osvajača MVP nagrade i NBA šampiona iz 2023. godine.

Upravo su lepe reči stigle od strane Dimitrisa Janakopulosa. Predsednik Panatinaikosa je gostovao u podkastu gde je imao jasan odgovor na pitanje kog igrača je bi sada želeo da dovede u tim.

"Od igrača koji i dalje igraju, Jokića. Volim da ga gledam. Prestao sam da gledam NBA kada je Majkl Džordan završio karijeru, a ponovo sam počeo da gledam zbog Jokića koji je moj omiljeni igrač ikada. Ne verujem u atletiku. On je verovatno najpametniji košarkaš na svetu, ali ako bi se vratili nazad to bi verovatno bio Miloš Teodosić", istakao je Janakopulos.

Grk je nakon toga upitan ta li bi želeo da upozna Jokića, kao i da li ima u planu da pokuša da dovede srpskog reprezentativca u Panatinaikos.

"Naravno da bih želeo da ga upozna, iako nisam osoba koja ima idoel, ali da definitivno bih hteo da se upoznamo. Mislim da je njegov poslednji ugovor na 120 miliona po sezoni. Verujem da nemam mnogućnos da ga potpišem, mada bih voleo to", zaključio je prvi čovek kluba iz Atine.