Nikola Jokić

Tajming odsudne bitke Denvera i Nikole Jokića, za prvo mesto na Zapadu, po meri srpske publike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2024 10:55
Nikola Jokić i njegov Denver sa Memfisom igraju pre ponoći po srednjeevropskom vremenu Tanjug/AP Photo/Eric Gay
Nikola Jokić i njegov Denver sa Memfisom igraju pre ponoći po srednjeevropskom vremenu

Navijači Nikole Jokića i američkog tima srpskog košarkaša neće morati neispavani na posao u ponedeljak, jer će Denver sutrašnji meč zadnjeg kola pred početak plej-ofa NBA, protiv Memfisa, igrati po sasvim prihvatljivom srednjeevropskom vremenu (21.30, TV Arena 1 Premium).

Danas su se razočarali neočekivanim porazom Nagetsa protiv slabašnog San Antonija, ali ih je zato posle dočekala lepa vest o tajmingu važnog meča prošlogodišnjeg osvajača šampionskog prstenja.

U ovom trenutku, povremeni reprezentativac Srbije i drugi izabranici Majkla Melouna drže treću poziciju, sa istim skorom kao njihovi direktni takmaci u borbi za tron Zapadne konferencije - Oklahoma i Minesota - od 56 pobede i 25 poraza. 

 

 

Zbog toga je veoma važno kako će proći u sledeće četiri četvrtine, pošto će zadnja tura njihovih i tužih rezultata odlučiti ko će s koje pozicije u plej-of najjače košarkaške lige na svetu, odnosno imati do kraja prednost domaćeg parketa. 

Minesota će u istom terminu odmeriti snage sa Finiksom, a isto važi i za Oklahominu utakmicu sa Dalasom (21.30), pa će gledaoci moći da menjaju kanale i prate iz minuta u minut dešavanja na tri adrese. 

 

Standings provided by Sofascore