NBA

NBA spektakl iz Abu Dabija na TV Arena sport: Jokićev Denver ponovo izlazi na megdan šampionima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.10.2024 13:02
Denver Nagetsi AP Photo/Martin Dokoupil
Denver Nagetsi

Košarkaši Denver Nagetsa i Boston Seltiksa odigraće od 16.00 časova drugu egzibicionu utakmicu u Abu Dabiju u sklopu predsezone NBA lige koja startuje 22. oktobra, a duel bivšeg i aktuelnog šampiona možete pratiti u direktnom prenosu na TV Arena 2 Premium.

Prethodni okršaj ovih ekipa, koji će i naredne sezone biti u najužem krugu kandidata za titulu, bez obzira na nešto skromniji prelazni rok franšize iz Kolorada, završen je tesnom pobedom Seltiksa (107:103)

Bio je to susret bez nekog preteranog takmičarskog ritma, gde su treneri obe ekipe dali šansu igračima sa nešto manjom minutažom i koji tek trebaju da se dokažu, ali i uprkos toj činjenici, navijači u krcatoj dvorani u Abu Dabiju, kao i gledaoci Arene sport, imali su prilike da uživaju u jednoj zaista uzbudljivoj utakmici, a dinamičan susret gde će ponovo moći gledaju "vratolomije" Nikole Jokića i "svemirsku košarku" aktuelnih šampiona mogu očekivati i danas.

Zato, ostanite uz naše kanale i pratite meč srpskog asa, uz podsećanje da nova NBA sezona počinje za nešto više od nedelje (22. okt) i kao i obično, sve utakmice najjače košarkaške lige na svetu prenosiće se na Areni sport.