NBA

Ah, to koleno: Kavaj Lenard opet propušta dobar deo sezone u Klipersima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.09.2024 13:42
Lavaj Lenard opet ima problema sa kolenom Tanjug/AP Photo/Nell Redmond
Lavaj Lenard opet ima problema sa kolenom

Kavaj Lenard više se i ne seća kada je imao sezonu bez povreda. NBA as Los Anđeles Klipersa je prihvatio, pa otkazao učešće selekciji SAD na Olimpijskim igrama u Parizu jer je morao da sanira povredu kolena, koja ga je izbacila iz igre krajem sezone, što je uticalo i na rezultat kluba u plej-ofu.

Prema pisanju Šamsa Čaranije, Lenard se tokom leta podvrgao novoj hirurškoj intervenciji kako bi sanirao povređeno koleno i zbog toga će propustiti najveći deo priprema.

"Oticanje njegovog desnog kolena je značajno umanjeno. Gotovo da ga više i nema. On će se fokusirati na rad u teretani, još neko vreme neće raditi sa loptom", izjavio je predsednik Klipersa Lorens Frenk.

 

 

Lenard poslednjih opsam sezona nije odigrao više od 70 mečeva u sezoni, imao je problema sa kolenom, meiskusom, pre dve godine je bio operisan, ali su problemi ostali. Oticanje kolena je bilo često.

Ni u novoj sezoni neće dobaciti do 70 mečeva u NBA sezoni jer s obzirom na prethodna iskustva čini se da ga Klipersi neće vraćati na teren dok god ne bude 100 odsto fit. Kada će to biti ostaje da se vidi.