NBA

Budite uz TV Arena sport i pratite NBA Jr turnir: Spektakl u dvorani "Ranko Žeravica"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 07:50
Pehar i medalje NBA jr turnira MN Press
Pehar i medalje NBA jr turnira

Beogradska dvorana "Ranko Žeravica" biće naredna tri dana domaćin velikog košarkaškog spektakla u organicaciji NBA lige i TV Arena sport.

Na terenu legendarne novobeogradske dvorane naći će se 88 dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bsosne i Hercegovine koji će učestvovati na NBA junior turniru.

 

 

Ceo program, koji je deo velike akcije TV Arena Sport - "Moje pravo da biram sport", počinje  u 09.30 časova utakmicom između Srbije i Hrvatske, posle čega će biti odigrao još pet mečeva, u subotu je takođe planirano da se odigra šest utakmica, dok su za nedelju predviđeni mečevi u borbi za plasman.

Zvanični ambasadori turnira biće bivši NBA košarkaš i jedan od najboljih poentera u istoriji evropske košarke, Igor Rakočević, kao i Sonja Vasić, MVP Evropskog prvenstva, trostruka šampionka Evrolige i isto toliko puta zvanično najbolja košarkašica naše države.

U subotu će biti organizovano zvanično izlaganje "Leri O'Brajan" trofeja, namenjenog šampionu NBA lige. Slikanje sa trofejem će biti omogućeno oba dana vikenda.

Svi mečevi današnjeg programa biće direktno prenošeni na kanalu TV Arena sport 1.