NBA

Sezona nije ni počela, a Lejkersi već imaju problem: Vud odsustvuje sa terena osam nedelja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2024 08:49
Kristijan Vud daje izjavu za američku televiziju TV Arena sport/ Screenshot
Kristijan Vud daje izjavu za američku televiziju

Početak nove sezone u NBA ligi, koja će eksluzivno biti prenošena na kanalima TV Arena sport, za košarkaše LA Lejkersa zakazan je za 28. oktobar kada dočekuju Minesotu Timbervulfs, ali već sada je izvesno da neće biti kompletni.

Naime, "jezeraši" tokom utakmica predsezone, kao i na uvodnih nekoliko mečeva lige neće moći da računaju na Kristijana Vuda koji je morao da bude podvrgnut operaciji.

 

 

Klub iz Kalifornije je obavestio javnost da će dvadesetosmogodišnji košarkaš pauzirati najmanje osam nedelja zbog problema sa kolenom leve noge.

Vud je već podrvgnut operaciji istog onog kolena koje ga je mučilo sredinom prošle sezone NBA lige, tada je uspeo da izbegne hirurški zahvat, ali ovoga puta je ustanovljeno da je to jedino rešenje kako bi trajno rešio problem koji ga muči od kako je stigao u Los Anđeles.

Inače, košarkaš koji je prošle sezone potpisao dvogodišnji ugovor sa Lejkersima je u minuloj sezoni najjače košarkaške lige na svetu odigrao 50 mečeva i prosečno je beležio 6,9 poena i 5,1 skokova.