NBA

Američki novinar upozorio Jokića: Čuvaj se Vestbruka, Lebron ga je takođe želeo u timu...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2024 13:08
Rasel Vestbruk će uskoro postati novi igrač Denver Nagetsa Guliver/AP Photo/Jack Dempsey
Rasel Vestbruk će uskoro postati novi igrač Denver Nagetsa

Denver Nagetsi će uskoro dobiti željeno pojačanje jer će u redove NBA šampiona iz 2023. godine stići Rasel Vestbruk.

Vestbruk je MVP iz 2017. godine, igrač sa najviše "tripl-dablova" u istorji košarke, kao i devetostruki Ol-star. Nema sumnje da će biti sjajan dodatak Nagetsima u slučaju da prilagodi svoju igru stilu koji forisira Majkl Melou.

Ipak, u poslednjih nekoliko godina je često menjao ekipe. Američki novinar Skip Bejlis je upozorio Nikolu Jokića da se pazi Vestbruka jer su američki mediji preneli kako je srpski centar bio jedan od ljudi koji su želeli Vestbruka u Koloradu.

"Džokeru, budi pažljiv. Lebron je forsirao Lejkerse da uzmu Rasela Vestbruka. Ubrzo nakon toga je Lebron forsirao još više da ga se Lejkersi reše", napisao je Bejlis na društvenim mrežama.

 

 

Vestbruk u Denver dolazi kao zamena za Redžija Džeksona, dok je Džekson probao da bude zamena za Brusa Brauna sa kojim su Nagetsi osvojili titulu 2023. godine.

Ipak, jasno je da će Vestbruk biti od velike pomoći pre svega u regularnom delu sezonu. Pomoći će Nikoli Jokiću i Džamalu Mareju i skinuće teret sa njih kako bi što odmorniji dočekali plej-of.