NBA

Džejson Tejtum zaplakao kada je saznao da će biti na naslovnici NBA "2K"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.07.2024 22:10
Džejson Tejtum na naslovnici NBA "2K" youtube
Džejson Tejtum na naslovnici NBA "2K"

Prvi put u istoriji NBA i WNBA igrači deliće naslovnicu popularne košarkaške igrice - NBA2K.

Ta čast za novo izdanje "2K25" pripala je ove godine zvezdi Bostona Džejsonu Tejtumu i košarkašici Las Vegasa Aji Vilson.

Nakon što je prošle sezone izvisio za MVP nagrade u konferencijskom i NBA finalu, američki bek dobio je ipak lepo priznanje ove godine, pošto je izabran da stoji na naslovnici najpopularnije košarkaške igrice na svetu.

Njegov lik krasiće novo izdanje "2K"-a, što je, prema rečima Tejtuma, san svakog mladog košarkaša.

"Na rođendan sam saznao da ću biti na naslovnici, dok mi je srećne vesti saopštio sin. Ovo je, iskreno, ostvarenje sna. Kao mali igrao sam tu igricu i sanjao da ću završiti u njoj, a sada sam na naslovnici... Zvuči još uvek nerealno! Moram da priznam da sam pustio i suzu kada sam dobio vesti. Stvarno sam blagosloven", rekao je Tejtum.

 

 

Njegova koleginica Aja Vilson nija bila toliko emotivna. Tvrdi da nije fan igrica, ali bi to uskoro moglo da se promeni obzirom da je naslovnici "NBA2K"-a.

"Bio je to veliki momenat za mene. Deca sanjaju da budu na naslovnicama sportskih igara. Ja ih nisam igrala dok sam bila mala, a to bi moglo da se promeni u budućnosti. Srećna sam što su baš mene izabrali, bilo je i vreme (smeh). Osećaj je čudan pošto viđam svoj lik svuda po Americi. Blagoslovena sam zbog svega što se dešava u mojoj karijeri. ", rekla je Aja Vilson.

Boston Džejsona Tejtuma i Las Vegas Aje Vilson, osvojili su titule u NBA i WNBA ligi ove sezone. 

Tokom regularnog dela sezone, Džejon Tejtum beležio je 27 poena, osam skokova uz pet asistencija po meču, dok je Aja Vilson u dresu Las Vegas "kečeva" imala u proseku 27 poena, 11 uhvaćenih lopti i tri asistencije.