NBA

Stigle su "Bracket Challenge" nagrade: Proverite da li ste vi među dobitnicima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2024 14:21
Dres Nikole Jokića iz Denver Nagetsa NBA
Dres Nikole Jokića iz Denver Nagetsa

Vredne nagrade koje su zajedničkim snagama obezbedili TV Arena sport i NBA liga su konačno stigle i vreme je da pozovome takmičare koji su bili deo "Bracket Challenge" nadmetanja da nam se jave.

Sedam učesnika koji su pokazali najviše znanja u prognoziranju završnice najkvalitetnije košarkaške lige na svetu su zaslužili da budu nagrađeni za uspeh koji su ostvarili.

Prema propozicijama takmičenja, bilo je potrebno da svako od učesnika kreira svoj NBA ID, a pobednici su oni pod kodnim imenima:

1. dzobash
2. srkacha
3. Kurjacki
4. Boris3655
5. BracketFan9931211
6. Miki19
7. Ryu90

Potrebno je da se svako do njih pošalje elektronsku poštu na adresu [email protected], gde će precizirati svoj NBA ID kako bismo znali ko je ko. Kada se dobitnici jave na mejl, marketing služba TV Arena sport će ih kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Podsećaja radi, nagrade koju će naši učesnici podelti između sebe su po jedna dres Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića i Luke Dončića, tri šampionska kačketa Denver Nagetsa iz 2023. godine, kao i vaučer u iznosu od 100 evra u zvaničnoj NBA prodavnici (NBA store).

Hvala vam što ste zajedno sa nama pratili najbolju koraškaršku ligu sveta i igrali "Bracket Challenge"!