NBA

Tristan Vukčević slobodan kao ptica: Vašington nije ponudio novi ugovor

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.06.2024 11:56
Tristan Vukčević, mladi košarkaš, završio kratku misiju u NBA klubu Guliver/AP Photo/Mark Schiefelbein
Tristan Vukčević, mladi košarkaš, završio kratku misiju u NBA klubu

Tristan Vukčević ponovo je u potrazi za klupskim angažmanom, jer mu Vašington (još) nije ponudio produžetak saradnje, pa je slobodan u izboru nove sredine u NBA ili negde u Evropi.

Možda bivši košarkaš Partizana, na kraju, ipak, sklopi novi ugovor sa Vizardsima, ali prve indicije iz najjače lige na svetu sugerišu drugačiji scenario, koji je platio deo svog obeštećenja crno-belima.

 

 

Posle odlaska iz tima Željka Obradovića, zbog male minutaže, Vukčević je u Sjedinjenim Američkim Državama skupio 10 utakmica, od čega je na četiri bio deo startne petorke. U proseku je na parketu provodio 15,3 minuta, uz 8,5 poena, 3,6 skoka i 1,3 asistencije.

Naredni dani i nedelje pokazaće u kom pravcu će se dalje razvijati karijera bivšeg člana madridskog Reala, odnosno gde će pronaći svoje mesto pod suncem i priliku da nastavi s igračkim razvojem. 

Pošto po svoj prilici nije u kratkoročnim i dugoročnim planovima trenera prestoničkog NBA tima, Brajana Kifa, koji je krajem prošlog meseca preuzeo rukovodeće mesto u stručnom štabu.