NBA

Ponosan sam na ekipu, možemo da naučimo mnogo toga od Bostona: Luka Dončić nakon poraza u finalu NBA lige

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.06.2024 11:05
Košarkaši Dalasa posle poraza u finalu NBA lige od Bostona Tanjug/AP Photo/Michael Dwyer
Košarkaši Dalasa posle poraza u finalu NBA lige od Bostona

Najbolji košarkaš Dalasa, Luka Dončić priznaje da je tužan zbog poraza od Bostona u finalu NBA lige, ali dodaje da je ponosan na sve što su on i njegovi saigrači uradili ove sezone.

Košarkaši Bostona su osvojili titulu u NBA ligi, pošto su noćas na svom terenu savladali Dalas rezultatom 106:88 u petoj utakmici finalne serije. Boston je serijom 4:1 u pobedama stigao do 18. titule u istoriji kluba.

"Igraju zrelo, imaju sjajne igrače, možemo da učimo od njih. Borićemo se sledeće sezone. Tužan sam, jer smo izgubili", rekao je Dončić i dodao:

 

 

"Nije bitno što sam igrao povređen niti koliko sam bio povređen. Bio sam na terenu i nisam napravio dovoljno. Ponosan sam na ekipu iako nismo osvojili titulu. Odradili smo sjajnu sezonu. Boston je igrao odličnu odbranu, oni su sjajan tim".

Dončić bi trebalo da zaigra za reprezentaciju Slovenije na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre, koji je na programu od drugog do sedmog jula u Grčkoj.

"Ne želim da razgovaram o budućnosti. Moram da donesem neke odluke i da pokušam da ozdravim. Za dva dana doneću konačnu odluku", istakao je Dončić.