NBA

Bio je samo jedan tim na parketu, želimo da vratimo seriju u Denver: Nikola Jokić svestan grešaka iz meča sa Minesotom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 08:20
Nikola Jokić Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić

Pobeda Minesote nad Denverom u drugoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige bila je potpuno zaslužena, aktuelni šampion nije igrao kako se od njega očekivalo, a toga je svestan i najbolji igrač tima iz Kolorada, Nikola Jokić.

Srpski reprezentativac je na konferenciji za medije posle meča priznao da su on i njegovi saigrači iz Denvera bili veoma loši, ali i istakao da se neće tako lako odreći šampionskog prstena.

 

 

"Minesota je najbolja defanzivna ekipa u ligi, što su pokazali i ove večeri. Potpuno su nas zaustavili, nismo uspevali da postižemo lake poene, dok oni jesu, i to je bio ključ njihovog trijumfa. Naravno, ne mislim da su nas iznenadili, jer oni tako igraju cele sezone i spremni smo za to u narednim mečevima", rekao je Jokić i dodao:

"Noćas je na terenu postojao samo jedan tim i razumem naše navijače koji su nezadovoljni. Nismo bili agresivni i nismo igrali kako umemo. Serija se sada seli u Minesotu, a mi ćemo se truditi da je ponovo vratimo u Denver."

Jedno od pitanja upućeno Nikoli Jokiću bilo je i šta ga motiviše da u ovom periodu karijere igra još bolje, na šta je reprezentativac Srbij rekao:

"To je dobro pitanje. Mislim da su to pobede."