Evroliga

Eugenio Munjoz: Real zna da igra ovakve utakmice

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.05.2023 19:45
Real zna da igra ovakve utakmice MN Press
Real zna da igra ovakve utakmice

Novinar jednog od najpoznatijih sportskih listova na svetu španske "Marke", Eugenio Munjoz, izjavio je da je uveren kako će treći meč između košarkaša Partizana i Reala u Areni proteći u najboljem redu i da će igrači na terenu odlučivati ko je bolji.

Partizan je dobio prva dva meča u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa u Madridu, a večeras od 20.30 u Areni ima priliku da overi plasman na Fajnal-for u Kaunasu:

"Tuča na kraju druge utakmice nas je sve zatekla. Viđali smo incidente koji su se dešavali između velikih igrača, ali nikada ovako nešto. Mislim da španski narod ne može blagonaklono gleda na tu situaciju u Madridu, pogotovo što se kosi sa vrednostima koje su deo klub i grada", rekao je Munjoz za Tanjug TV.

Utakmica je nosila veliki ulog sa sobom i normalno je da postoje čarke i neke razmirice, ali ponašanje Jabuselea ne može da dobije podršku sa naše strane, dodao je on:

"Novi dani nose novu energiju i radujemo se utakmici u Beogradu, jer će Real imati priliku da se vrati u seriju. Verujem da će večeras sve proteći u najboljem redu i da će samo igrači odlučivati ko je bolji i ko će se plasirati u Kaunas".

Prema njegovim rečima, pošto Evroliga nije dovoljno strogo pristupila i kaznila Jabuselela i Deka, Real je odlučio da preduzme određene korake kojima će sankcionisati igrače, ali će njih dvojica svakako biti deo tima do kraja sezone:

"Igrači normalno treniraju u Areni, znaju kako da se dobijaju ovakve utakmice. Mirni su. Koliko god da je Partizan opasan, Real zna da igra ovakve utakmice. Tavares jeste rovit, ali će igrati večeras i pokušati da pomogne svom timu", poručio je Munjoz.