Evroliga

Arena Kalemegdan: Partizan poziva navijače koji nemaju kartu na zajedničko gledanje meča protiv Reala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.05.2023 16:57
Partizan poziva navijače na zajedničko gledanje meča protiv Reala KK Partizan
Partizan poziva navijače na zajedničko gledanje meča protiv Reala

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će za navijače koji nemaju ulaznice za utakmicu protiv Reala u Areni organizovati gledanje meča na velikom ekranu na terenima na Kalemegdanu.

"Arena, Kalemegdan, ceo Beograd, cela Srbija. Sve je crno-belo", navodi se na Instagramu crno-belih u kojoj pozivaju navijače da dođu na ovo okupljanje.

 

 

Prigodan program počinje u 18.30 sati, a očekuje se da igrači, ukoliko pobede Real i izbore plasman na Fajnal for u Kaunasu, dođu na Kalemegdan na proslavu.

"Potreban nam je vetar u leđa naših navijača, da se ne vraćamo u Madrid i da izbegnemo petu utakmicu na njihovom terenu. Nama su onda šanse velike, jer igramo vrhunsku košarku, imamo veliku podršku kako ovde tako i u Evropi, jer pošten rad uvek isplati. Svaki pošten rad u životu, muka da se nešto stvori na kraju se vrati, a ovo nam je nagrada za mukotrpan rad svih ovih godina u kojima smo se trudili da ćutimo i radimo, nikog da ne oštetimo zbog naših interesa. Sada treba da stisnemo zube i da se izborimo sa ovom situacijom i da odemo na F4 iz Beograda, a ne iz Madrida", poručio je gostujući na TV Pink predsednik Partizana Ostoja Milaijović, a pre nekoliko dana je izjavio:

- Zamolio bih sve koji zovu klub… Jednostavno nemamo karata. Zbog kazni Evrolige ne možemo da prodamo stojeća mesta. Imamo 20.400 karata. Žao mi je ljudi koji ne mogu da dođu da gledaju. Ko ne može da kupi, na Kalemegdanu na našim terenima ćemo organizovati velike video bim. Organizovaćemo mini festival. Doći će više hiljada naših navijača. Ako dobijemo, videću sa Željkom i igračima da tu proslavimo pobedu. Svima koji dođu na Kalemegdan, platiću pivo".