Evroliga

Košarkaši Crvene zvezde privremeno se sele u "Pionir"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2024 18:58
Košarkaši Crvene zvezde sele se iz Arene MN Press
Košarkaši Crvene zvezde sele se iz Arene

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će naredna tri domaća meča odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti "Beogradske arene".

 

 

Zvezda će evroligaške utakmice sa Panatinaikosom (01. 11. 2024) i Albom (07. 11. 2024), kao i meč 7. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom (04. 11. 2024) odigrati u popularnom "Pioniru" iako će to znatno uticati na navijače sa sezonskim kartama od kojih će mnogi ostati uskraćeni za mogućnost da uđu na mečeve.

 

 

"Kao klub još jednom želimo da se zahvalimo svim zvezdašima koji su kupili sezonske karte našeg kluba i to u velikom broju – koji premašuje kapacitet dvorane u kojoj ćemo organizovati naredne utakmice! Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku online nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno „ugašene“ za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje! Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak!Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu", objavila je Crvena zvezda