Evroliga

Zvezda sa Nedovićem, ali bez Petruševa u Madridu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2024 09:39
Nemanja Nedović i Džanan Musa su se oporavili od povreda MN Press
Nemanja Nedović i Džanan Musa su se oporavili od povreda

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju Real Madridu (20.45) u petom kolu Evrolige sa Nemanjom Nedovićem, ali bez povređenog Džoela Bolomboja i poslednjeg pojačanja Filipa Petruševa. Košarkaš Olimpijakosa nema prava igranja večeras, ali će već od narednog meča biti u sastavu Janisa Sferopulosa.

Biće crveno-beli inferiorni u skoku protiv Tavareša i Ibake, ali će večeras veću minutažu dobiti Uroš Plavšić, uz Luku Mitrovića jedina petica koju na raspolaganju imaju crveno-beli. Real će biti bez Feliza i Garube, ali se oporavio Džanan Musa, koji je doživeo povredu skočnog zgloba, ali je trenirao sinoć.

"Težak protvnik. Treba da igramo dobru košarku, pre svega u odbrani. Imaju visoke igrače poput Tavaresa, biće teško, ali mislim da i mi imamo svoje šanse, idemo sa pozitivnim razmišljanjem da pobedimo utakmicu. Znamo koliko su dobri, naravno kao i svaki tim imaju svoje uspone i padove. Imaju dobre igrače, dobru rotaciju, ali mi treba da odigramo timski i to pre svega u odbrani", naglasio je Litvanac Rokas Giedraitis.

Zvezda je lider Evrolige (3/1), Real ima skor 2/2.

 

 

Evroliga, 5. kolo

SREDA

Partizan - Virtus 69:70

ČETVRTAK

Monako - Paris 19.00
Žalgiris - Makabi 19.00
Olimpija - Efes 20.30
Baskonija - Alba 20.30
Real Madrid - Crvena zvezda 20.45

PETAK

Fenerbahče - Panatinaikos 19.45
Barselona - ASVEL 20.30
Bajern - Olimpijakos 20.45

 

Пласман обезедио Sofascore