Evroliga

Ovo nije zbogom: Petrušev se oglasio posle povratka na Mali Kalemegdan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2024 19:15
Srpski centar Filip Petrušev MN Press
Srpski centar Filip Petrušev

Filip Petrušev od danas je i zvanično novi/stari košarkaš Crvene zvezde. Srpski centar stigao je na pozajmicu do kraja sezone, a po povratku na Mali Kalemegdan oglasio se putem društvenih medija poslavši poruku članovima stručnog štaba Olimpijakosa, sa kojima je sarađivao tokom protekle sezone kada se vratio iz NBA lige.

Bivši igrač Filadelfije i Sakramenta u svojim izjavama nije krio da mu prija boravak u Grčkoj. Iako zbog jake konkurencije na svojoj poziciji, nije zadržan u rotaciji, Petrušev je ostao zahvalan treneru Jorgosu Barcokasu i čelnim ljudima velikana iz Pireja, koji bez sumnje imaju dugoročan plan za mladog centra bez obzira na ovaj poslovni dogovor sa Beograđanima.

"Nije zbogom, već vidimo se kasnije! Uvek ću navijati za crveno-bele, moje saigrače, trenere i čitav stručni štab. Posebno hvala predsednicima Angelopulos za sjajan odnos i to što su razumeli moju situaciju", napisao je Petrušev na instagramu.
 

Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

 

 

Nikola Petrušev do kraja sezone pokušaće da pomogne Zvezdi da napravi ozbiljniji korak na međunarodnoj sceni, a biće i veliki faktor u pohodu na sve domaće trofeje. Ostaje samo pitanje kada će imati povratnički debi i da li će biti u rotaciji Beograđana za meč sa Realom u Madridu koji je na programu sutra u sklopu 5. kola Evrolige.