Evroliga

Sterling Braun oprezan pred Virtus: Moraju da se dokažu i uzmu prvu pobedu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2024 18:16
Sterling Braun je jedan od najboljih šutera Evrolige MN Press
Sterling Braun je jedan od najboljih šutera Evrolige

Košarkaš Partizana Sterling Braun izjavio je danas u Beogradu da će crno-beli ići na pobedu protiv Virtusa u meču petog kola Evrolige. Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni dočekati Virtus.

Partizan se nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa po dve pobede i poraza, dok je klub iz Bolonje na poslednjoj poziciji sa četiri neuspeha.

"Moraju da se dokažu i uzmu prvu pobedu. Mi ćemo svakako ići na pobedu. Dobar su klub, imaju dugu istoriju i boriće se. Izaći će da pobede, a kao takvi moramo da budemo fokusirani protiv njih", rekao je Braun na konferenciji za medije.

On je naveo da košarkaši Partizana ne smeju da prave greške kao na utakmici protiv Zadra u AdmiralBet ABA ligi.

"Moramo da radimo ono što najbolje radimo, da utakmicu počnemo jako. Imaćemo prednost, igraćemo na domaćem terenu", dodao je košarkaš Partizana.

MN Press

Sterling Braun u pobedi Partizana nad Makabijem

Braun je trenutno jedan od najboljih šutera u Evroligi.

"Šut vežbam tako što ih uzimam puno na treningu. Trener i igrači me stavljaju u dobre pozicije. To sam uvek radio i to ću nastaviti da radim", istakao je Braun.

Košarkaš Partizana Tajrik Džons je izjavio da očekuje težak meč protiv Virtusa.

"Virtus će pokušati da nas dobije. Moramo da budemo fokusirani. Imaju jak tim i dobre igrače. Ne bih rekao da će da bude lakše nego prošle nedelje kada je bilo duplo kolo u Evroligi. Znamo za šta smo sposobni", zaključio je Džons.