Evroliga

Džanan Musa se povredio: Možda propusti meč sa Zvezdom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2024 09:17
Džanan Musa u duelu sa Nemanjom Nedovićem MN Press
Džanan Musa u duelu sa Nemanjom Nedovićem

Košarkaši Real Madrida savladali su Đironu 95:67 u okviru ACB lige, ali trener Ćus Mateo i pored toga ne može da bude raspoložen, budući da se povredio jedan od ključnih igrača u njegovoj ekipi.

U pitanju je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Džanan Musa kojem je stradao skočni zglob i neizvesno je da li će moći da pomogne ekipi u narednom meču Evrolige protiv Crvene zvezde (četvrtak, 20.45).

Peh se dogodio u drugoj deonici kada je prvotimac Madriđana nezgodno doskočio, pa je uprkos želji da odigra meč do kraja  ostao u svlačionici zbog bolova.

"Ne znamo kakvo je njegovo stanje i to me zabrinjava. Musa je jedan od najbitnijih igrača u našem timu, njegovo prisustvo nam nogo znači i zaista bih voleo da ga imam u timu u duelu sa Crvenom zvezdom. Videćemo, narednih nekoliko dana će doneti odgovor na pitanje da li će biti spreman za taj okršaj", rekao je trener Reala Ćus Mateo.

Musa je ove sezone u dresu Real Madrida odigrao sve četiri utakmice Evrolige i na njima prosečno ubacivao po 15,5 poena i imao 2,8 asistencije ka saigračima.

Real Madrid u Beograd dolazi kao 10. tim na tabeli Evrolige sa učinkom od dve pobede i isto toliko neuspeha, dok je šampion Srbije na liderskoj poziciji sa skorom od tri trijumfa i jednog poraza.