Evroliga

Moramo još da učimo: Trener Makabija preuzeo odgovornost za poraz u Beogradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 22:36
Trener Makabija iz Tel Aviva Oded Kataš MN Press
Trener Makabija iz Tel Aviva Oded Kataš

Trener Makabija iz Tel Aviva Oded Kataš izneo utiske posle poraza od Partizana u Beogradu. Utakmica 4. kola Evrolige koja se igrala večeras u "Pioniru" završena je pobedom srpskog tima 91:79, koji je do drugog trijumfa u sezoni stigao zahvaljujući boljoj igri u drugom poluvremenu.

Oded Kataš preuzeo je odgovornost za pad koncentracije njegovog tima u drugom delu igre.

"Moja je odgovornost, ne igrača. Izgledali smo loše u drugom poluvremenu, nije to naša igra. Ne tražimo opravdanja, ali imamo težak raspored. Pokušali smo da raspodelimo minutažu, ali nije bilo dovoljno. nedostaje nam duži roster, ali je do mene. Promašili smo mnogo otvorenih šuteva, 17 skokova pod našim košem. Ne krivim igrače, moramo da učimo, da dignemo glavu i da nastavimo da gradimo nešto posebno", rekao je trener Makabija i dodao:

"Nikada nije lako. Bili smo umorni u nastavku, što se videlo po procentima za tri poena. Platili smo za to i to je to. Nikada nije lepo kada izgubite. Igrali smo protiv dobrog tima i mislim da je procenat za tri odlučio meč. Moramo da dignemo glave, i da budemo sigurni da ćemo u budućnosti igrati bolju timsku košarku. Sejben se pridružio nama pre tri dana, ali pokušavamo da napravimo nešto ovde. Treba nam neko vreme, ali to je to. Na kraju, rezultat posle duplog kola je dobar za nas."

 

Standings provided by Sofascore