Evroliga

Sferopulos demantovao medije: Ne razmišljamo da anagažujemo nikoga

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 16:55
Janis Sferopulos, strateg Crvene zvezde i Filip Petrušev MN Press
Janis Sferopulos, strateg Crvene zvezde i Filip Petrušev

Posle idealnog starta u Evroligi i tri pobede na isto toliko utakmica, košarkašima Crvene zvezde u goste dolazi Barselona (petak, 20.00 časova, Arena). Uoči ove utakmice, mnogo je bilo reči o potencijalnim pojačanjima, s obzirom da su se iznenadno ponovo pojavile glasine kako bi srpski reprezentativac Filip Petrušev mogao ponovo da zaigra na Malom Kalemegdanu. 

Međutim, trener Zvezde, Janis Sferopulos, demantovao je sve spekulacije o potencijalnom kontaktu kluba i igrača, te je naveo da crveno-beli ne traže nijedno dodatno pojačanje u ovom momentu. 

"Poštujem novinarstvo i novinare, vaš posao je veoma bitan jer prenosite vesti narodu. Novinarstvo uvek pomaže da istina izađe na videlo. Kao i u svakoj profesiji, postoji neko usmereno novinarstvo, koje prenosi vesti koje su potpune laži, u trenutku kada imamo 3-0. Hvala Bogu, to je manjina i ona ne može u potpunosti da naudi vašoj profesiji. Kao što možete da shvatite, ne razmišljamo da angažujemo nikoga", rekao je Sferopulos.

MN Press

Filip Petrušev iz sezone u crveno-belom

Izabranici grčkog stratega trenutno zauzimaju prvu poziciju u najelitnijem evropskom takmičenju, i jedini su tim koji do sada nije osetio poraz. Ipak, čini se da im posle, mora se istaći, znatno oslabljenog Fenerbahčea, u goste dolazi najveći izazov do sada. Podsećanja radi, pre istanbulskog kluba, protiv Zvezde su pali Pariz i Baskonija. 

 

Standings provided by Sofascore