Evroliga

Janis Sferopulos: Odbrana je bila ključ pobede, čestitam igračima

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.10.2024 22:53
Janis Sferopulos je istakao kako je odbrana bila ključna na utakmici sa Fenerbahčeom Profimedia
Janis Sferopulos je istakao kako je odbrana bila ključna na utakmici sa Fenerbahčeom

Trener košarkaša Crvene zvezdeJanis Sferopulos izjavio je večeras da je odbrana bila ključ pobede te ekipe protiv Fenerbahčea.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Fenerbahče rezultatom 76:57, a crveno-beli su ostali neporaženi posle trećeg kola Evrolige.

"Meni je najbitnija bila naša odbrana, dozvolili smo im samo 57 poena, a Fenerbahče je sjajan napadački tim. Dobrom odbranom smo ih naterali da naprave 18 grešaka. Odbrana je bila ključ pobede, u napadu smo pronalazili prava rešenja, to nam je omogućila naša čvrsta odbrana, čestitam igračima", rekao je Sferopulos posle meča.

Trener Zvezde je poručio da ekipa još uvek gradi atmosferu i da će biti sve bolja u nastavku sezone.

 

 

"Zadržali smo kostur ekipe iz prošle sezone, ali smo dodali neke nove bitne igrače, njih sad treba da uklopimo u tim. Možemo da budemo bolji, moramo da nastavimo da treniramo, bićemo sve bolji", izjavio je Sferopulos.

On je naveo da je večerašnja pobeda zasluga igrača koji su odigrali timski.

"Još uvek je rano da komentarišem sezonu, odigrali smo samo tri utakmice, ali moram da kažem da je sve to zasluga igrača. Radi se o njihovom trudu, oni igraju kao tim, to je najbitnije", dodao je Sferopulos.

Košarkaši Zvezde će u četvrtom kolu Evrolige, u petak od 20 časova, dočekati Barselonu.