Evroliga

Košarkaši Zvezde namereni da održe tradiciju protiv Fenerbahčea u Evroligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.10.2024 09:45
Miloš Teodosić je odradio kaznu u Evroligi ABA liga
Miloš Teodosić je odradio kaznu u Evroligi

Posle dve startne pobede nad Parizom i Baskonijom, košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Istanbul sa namerom da u Evroligi nastave sa dobrom tradicijom protiv Fenerbahčea. U poslednjih pet mečeva, crveno-beli su slavili čak četiri puta, pamte i 24. januar ove godine kada su u odličnoj partiji slavili u Turskoj 85:76.

Imaju crveno-beli problema sa povredama od starta sezone. Po svemu sudeći trener Janis Sferopulos neće moći da računa na Nemanju Nedovića, ali posle odrađene kazne od dva meča u ekipu se vraća Miloš Teodosić.

"On je uvek važan za tim jer ima kvalitet i može da donese ekstra stvari timu. Biće u rotaciji i želimo da pomogne ostalima svojim iskustvom i da bude još bolji. Fenerbahče ima odličan, iskusan tim, ali mi znamo šta treba da radimo. Moramo biti koncentrisani na naš plan", istakao je Sferopulos.

 

 

Biće Fenerbahče oslabljen neigranjem Vilbekina i Marka Gudurića, ali će imati i jakog aduta u Bobanu Marjanoviću, koji će prvi put od odlaska iz Crvene zvezde pre devet godina igrati protiv bivšeg kluba.

Evroliga, treće kolo

Utorak

Alba - Lion 19.30
Fenerbahče - Crvena zvezda 19.45
Makabi TA - Efes 20.05
Olimpijakos - Milano 20.15
Baskonija - Real Madrid 20.30
Pariz - Panatinaikos 20.30
Virtus - Žalgiris 20.30
Partizan - Bajern 20.45

Sreda

Barselona - Monako 20.30

 

Пласман обезедио Sofascore