Evroliga

Jasikevičijus pred meč sa Zvezdom: Igramo protiv tima velikih ambicija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2024 21:40
Šarunas Jasikevičijus je prethodno bio trener Žalgirisa i Barselone MN Press
Šarunas Jasikevičijus je prethodno bio trener Žalgirisa i Barselone

Trener košarkaša Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus izjavio je danas da Crvena zvezda dobro vođen i organizovan tim i da očekuje težak meč. Klub iz Istanbula sutra od 19.45 časova dočekuje tim sa Malog Kalemegdana, u meču trećeg kola Evrolige.

"Suočićemo se sa protivnikom koji je odlično počeo sezonu. Kao i mi, naš protivnik je sezonu počeo sa dve pobede u Evroligi. Crvena zvezda je tim sa velikim očekivanjima ove godine, sa mnogo iskusnih igrača koji dobro čitaju utakmicu. Prošle godine su nas pobedili na domaćem terenu. To je fizički jaka ekipa, koja je dobro vođena i organizovana, tako da nas očekuje težak meč", izjavio je Jasikevičijus, prenosi klupski sajt.

 

 

Košarkaš Fenerbahčea Sertač Šanli rekao je da ekipa želi da pobedi i da će igranje pred domaćim navijačima timu doneti snagu.

"Dobro smo započeli novu sezonu u Evroligi. Zvezda je takođe počela sezonu kao mi, sa dve važne pobede. Sigurno će biti teška utakmica. Imamo nekoliko izostanaka u timu, ali ćemo se boriti da to nadoknadimo", dodao je turski košarkaš.

Fenerbahče i Crvena zvezda su u prva dva kola Evrolige ostvarili po dve pobede. Podsećanja radi, ovo je najbolji start za crveno-bele u najelitnijem evropskom takmičenju ikada, pošto nikada nisu započeli sa dva trijumfa. 

 

Standings provided by Sofascore