Evroliga

Konačno igramo pred svojim navijačima: Nilikina i Nakić jedva čekaju meč sa Bavarcima

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.10.2024 15:11
Frenk Nilikina MN Press
Frenk Nilikina

Košarkaš Partizana Frenk Nilikina izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Bajerna i dodao da "crno-beli" moraju dobro da se pripreme za meč trećeg kola Evrolige.

"Crno-beli" su u prva dva kola Evrolige poraženi od Baskonije i Reala.

"Velika utakmica za nas, konačno igramo kod kuće. Očekujemo tešku utakmicu protiv teškog protivnika koji dolazi da pobedi. Moramo dobro da se pripremimo i pokušamo da dobijemo", rekao je Nilikina na konferenciji za medije.

Utakmica između Partizana i Bajerna biće odigrana sutra od 20.45 časova u Beogradskoj areni.

"Znamo koliko nam prednosti donosi domaći teren, sa navijačima iza nas. Sada ćemo imati nekoliko utakmica, što je izuzetno važno za nas. Uzbuđeni smo što smo ovde kod kuće. Neki su igrali protiv Partizana, neki ne. Biće zabavno", naveo je košarkaš Partizana, koji je dodao da Bajern ima talentovan tim.
 

MN Press

 

 

Košarkaš Partizana Mario Nakić je izjavio da "crno-beli" jedva čekaju da izađu na teren na meču protiv Bajerna.

"Nadamo se da će biti puna Arena, da ćemo osetiti tu njihovu energiju, atmosferu i stvarno nas to raduje. Maksimalno smo motivisani zbog toga. Prva utakmica kod kuće u Evroligi, Bajern je dobio Real, neće biti lako. Mi smo gladni te prve pobede i stvarno se nadamo da ćemo izaći i ispoštovati sve što smo radili na treningu i idemo na pobedu", rekao je Nakić.

On je istakao da će igrači Partizana dati sve od sebe da zabeleže pobedu.

"Imali smo dva teška gostovanja na početku, konačno smo kod kuće i to je ono što nam je potrebno. Ta energija od strane navijača, sigurno ćemo dati sve od sebe za prvu pobedu u Evroligi", zaključio je Nakić.