Evroliga

Povratak Teodosića raduje kapitena: Svi znamo kakav je majstor, biće nam potreban u Istanbulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2024 12:50
Branko Lazić MN Press
Branko Lazić

Košarkaši Crvene zvezde Majk Daum i Branko Lazić izneli su očekivanja pred meč 3. kola Evrolige protiv Fenerbahčea, koji je na programu u utorak od 19.45 u Istanbulu. Oba sutrašnja rivala imaju stopostotan učinak posle uvodna dva kola, a crveno-beli prvi put otpočetka sezone imaće na raspolaganju Miloša Teodosića, koji je odradio dva meča suspenzije.

"Drugo gostovanje u Evroligi. Sigurno da neće biti lako ako uzmemo u obzir sva prethodna gostovanja kod njih mada smo na poslednjem gostovanju zabeležili pobedu. Nadamo se da ćemo i ovaj put. Idemo u dobrom ritmu, vezali smo dve pobede. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i da zabeležimo pobedu", rekao je Lazić.

Povratak Teodosića donosi mnogo i na psihološkom planu.

"Sigurno! Svi znamo kakav je to majstor, dosta će značiti na tom meču. Uspeli smo bez njega dva puta da slavimo, imamo njega i to je dodatni plus i motivacija za nas", dodao je Lazić.
 

Crvena zvezda mts/Djordje Kostic

 

 

Visoka očekivanja ima i Majk Daum.

"Želimo pobedu u Istanbulu. Radimo za sada dobar posao grupno, igramo čvrsto što je naš krajni cilj na svakoj utakmici. Uzbuđen sam što igramo protiv tima koji je prošle sezone igrao na F4, moći ćemo da vidimo koliko smo jaki", tvrdi Amerikanac.

Nada se novajlija u Zvezdi da će odigrati još jedan dobar meč na međunarodnoj sceni.

Nadam se da ću nastaviti da igram dobro i napredujem. Moj cilj je da pomognem ekipi da pobedi, na bilo koji način. Bilo da sam na klupi ili na terenu, to nema veze kod mene. Želim samo da igram dobro i napredujem u timu", rekao je Daum. 

Standings provided by Sofascore