Evroliga

Povreda Nedovića lakše prirode: As Zvezde spreman za duplo kolo Evrolige?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2024 18:10
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović lakše povređen MN Press
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović lakše povređen

Nemanja Nedović doživeo je povredu tokom evroligaškog meča sa Baskonijom, što je, logično, probudilo strah kod navijača Crvene zvezde, ali, prema navodima "Meridijan beta", nema razloga za strepnju pošto će iskusni bek biti spreman za mečeve sa Fenerbahčeom i Barselonom tokom naredne nedelje.

Kako je naveo pomenuti portal, povreda mišića desne noge košarkaša je lakše prirode i kako se situacija za sada odvija, sve ide u pravcu da će Nemanja Nedović biti na parketu za duplo kolo Evrolige, koje je na programu ove sedmice 15. i 18. oktobra.

Ono što je i dalje doduše neivesno, je pitanje da li će Nedović biti spreman za meč u ABA ligi sa Igokeom u subotu (18.30, Arena 1 Premium). Prema poslednjim informacijama, Janis Sferopulos možda poštedi momka koji je bio ključan u pobedi Zvezde na otvaranju Evrolige sa Parizom, a svoju odluku doneće na dan utakmice u dogovoru sa medicinskim timom kluba.

Podsetimo, Zvezda ima 2/2 u Evroligi. Prvi meč ove nedelje odigraće protiv Fenera u gostima 15. oktobra, dok će tri dana kasnije u beogradskoj Areni dočekati Barselonu.
 

 

Standings provided by Sofascore