Evroliga

Nemam straha za Partizan: Mario Hezonja očekuje restart crno-belih u Evroligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2024 10:30
Mario Hezonja, košarkaš Reala, nije zabrinut zbog lošeg starta Partizana u Evroligi Guliver
Mario Hezonja, košarkaš Reala, nije zabrinut zbog lošeg starta Partizana u Evroligi

Košarkaši Partizana ni posle dva kola Evrolige nemaju pobedu u novoj sezoni najjačeg evropskog takmičenja, jer ih je posle Baskonije savladao i drugi španski tim - madridski Real. Međutim, Mario Hezonja ne vidi razloga za brigu navijača srpskog tima, što im je i poručio posle slavlja s "kraljevićima"

Hrvat ima i objašnjenje za optimizam kada su u pitanju rezultati, tokom poslednjeg prelaznog roka, potpuno renoviranog beogradskog tima, pod komandom najtrofejnijeg evropskog košarkaškog trenera i jednako verujućeg Željka Obradovića

"Jako je to teško, posebno u Evroligi. Kada sam bio mlađi u nekim ekipama to je kao recept za katastrofu, ali ne bojim se ja za Partizan. Imaju odličnog trenera i staf, koštaće ih neko vreme, ali imaju fantastične navijače koji ih povuku u Beogradu... Nemam ja straha za Partizan, sjajni su bili protiv nas", istakao je Hezonja u izjavi za Mozzart sport. 

 

 

Na ponovljeno pitanje o svom nesuđenog transferu u Partizan imao je isti odgovor kao pre. S tim da je otkrio da je osim te ponude postojalo interesovanje i drugih velikih klubova, te da je morao dobro da razmisli pre nego što je prelomio. 

"Da li je istina da je Partizan zvao? Istina je! Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su", podsetio je Hezonja, koji dres Reala nosi od 2022. godine, a karijeru je izgradio u Barseloni, Orlandu, Njujorku, Portlandu, Panatinaikosu i Kazanju. 

 

Standings provided by Sofascore