Evroliga

Igrali smo sa više intenziteta u drugom poluvremenu: Mateo sumirao utiske posle pobede nad Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.10.2024 23:19
Ćus Mateo trener Real Madrida MN Press
Ćus Mateo trener Real Madrida

Košarkaši Partizana izgubili su od Reala u Madridu rezultatom 93:86, a nakon utakmice 2. kola Evrolige u Vizink centru utiske je sumirao trener domaćeg tima - Ćus Mateo.

Šef stručnog štaba španskog velikana istakao je želju njegove ekipe kao ključ pobede, dok je veliku ulogu, kako kaže, imala i odbrana u drugom poluvremenu, gde je srpski tim pre svega usporen na perimetru.

"Igrali smo sa više intenziteta u drugom poluvremenu i više igrali kao tim. Shvatili smo odakle dolazi naš napredak, odbrana, oni su dali 8 trojki u prvom poluvremenu i u drugom smo uspeli da im otežamo šuteve da ne pogađaju troliko, a posle su dali još pet i reklo bi se da smo se borili kao tim i pobedili", rekao je Mateo.

Govorio je i o novim igračima.

"Vrlo su važni kao i svi, siv hoće da igraju, hoćemo da koristimo sve igrače i da budemo živi do kraja jer nas čeka teška sezona u teškom takmičenju Endesi i Evroligi, moramo da budemo spremni i to se danas dogodilo, a nekada nismo imali sve igrače i sada smo imali dobre igrače na klupi jer su svi i oni napokon shvatili kolika je snaga našeg tima", dodao je Mateo.

MN Press

 

 

Utiske su podelili i Serž Ibaka i Fakundo Kampaco.

"Mislim da je ključ bila odbrana jer smo dobro odradili posao i posle je napad bio lak". skreno, kada nađete ritam i samopouzdanje sve ide lakše, mi smo kao tim ostali zajedno i uspeli da pobedimo", rekao je Ibaka.

"Mi imamo drugačiji tim nego prošle godine, u procesu smo adaptacije i upoznajemo se još. Ovo je bio veliki korak napred jer smo veoma srećni što smo pobedili", rekao je Kampaco.