Evroliga

Imamo još mnogo stvari da popravimo: Džon Bolomboj traži više od sebe i Zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2024 22:41
Džoel Bolomboj, košarkaš Crvene zvezde, smatra da Zvezdina igra mora da napreduje MN Press
Džoel Bolomboj, košarkaš Crvene zvezde, smatra da Zvezdina igra mora da napreduje

Košarkaši Crvene zvezde oduševili su i obradovali "delije" večerašnjom pobedom nad Baskonijom, u Beogradu, ali Džoel Bolomboj nije izgubio glavu posle drugog trijumfa u Evroligi, u isto toliko kola. 

Rusko-američki (krilni) centar nije hteo da previše hvali ni svoju MVP rolu, od 15 poena i osam skokova, već se fokusirao na stvari koje moraju i mogu biti bolje, u bobni za željeni ple-of najjačeg evropskog takmičenja. 

"Srećan smo zbog pobede. Ali, nije ovo bilo naše perfektno veče, imamo još mnogo stvari da popravimo. Drago mi je da mogu da igram na način na koji umem. Dobro je izaći na teren sa ovakvom energijom", primetio je Bolomboj. 

 

 

Imao je i jasan odgovor na pitanje šta to tačno treba da se podigne na još viši nivo, kako bi se bilo konkuretno u nastavku Evrolige, ali i domaćim taikmičenjima i regionalnoj AdmiralBet ABA ligi, gde je pretrpljen jedini sezonski poraz od Splita.

"Mnogo stvari, pogotovo u napadu. Postojali su trenuci kada nismo znali šta da odigramo. Ali, već se oseća poboljšanje", zaključio je Bolomboj, umeren u komentaru poslednje četiri četvrtine, baš kao i trener Janis Sferopulos.