Evroliga

Da ne ponovimo greške: Trent Forest želi da Baskonija protiv Zvezde bude bolja nego protiv Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2024 15:58
Trent Forest, bivši NBA košarkaš, opominje pred meč Baskonije i Crvene zvezde MN Press
Trent Forest, bivši NBA košarkaš, opominje pred meč Baskonije i Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde, sutra u Beogradu (20.00), nastavljaju s nastupima u novom izdanju Evrolige, a posle ekipe Pariza pokušaće da pobede i tim Baskonije. 

S druge strane, gosti iz Španije žele da repriziraju pozitivan ishod iz meča s Partizanom, što znači da će neko morati da doživi prvi poraz u pohodu na plej-of elitnog takmičenja. 

"Moramo da naučimo iz grešaka sa prošle utakmice i da odemo u Beograd da odigramo kao tim. Ako budemo jedinstveni i budemo igrali jedan za drugog, biće nam dobro", smatra Trent Forest iz redova Baskonije, jer su on i saigrači tek u finišu savladali crno-bele na svom terenu. 

Što se tiče njega samog, eks član Atlanta Hoksa i još nekih NBA klubova vidi prostora za lični napredak, što u izdanjima u EL što u prvenstvu. 

"Za sada mislim da se dobro prilagođavam. Osećam da učim i napredujem sa svakom utakmicom, slušam trenere, gledam video analize… Takođe se privikavam na razlike između Evrolige i ACB lige, ali najvažnije je da se iz utakmice u utakmicu osećam sve bolje. Brinem o svom telu, trudim se da redovno idem u teretanu i dižem tegove, kao i da odlazim na tretmane kod fizioterapeuta, što mi uvek pomaže", reči su Foresta, inače naročito zahvalnog navijačima svog kluba na odličnom prijemu. 

Baskonija je u prošlom kolu nacionalne lige izgubila od Andore, dok je branilac regionalne lige, Crvena zvezda, kiksnula u utakmici sa Splitom, na startu AdmiralBet ABA lige. 

 

Standings provided by Sofascore