Evroliga

Dejvis i Džons složni pred Baskoniju: Očekuje nas teško gostovanje u Španiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2024 17:10
KK Partizan MN Press
KK Partizan

Utakmicom protiv Baskonije košarkaši Partizana sutra započinju svoju evroligašku odiseju. Prema tvrdnjama trenera Željka Obradovića srpski klub sa izuzetno visokim ambicijama kreće u novu sezonu, što potvrđuju i sva letošnja pojačanja, a jedna od njih Brendon Dejvis i Karlik Džons, dali su svoja pozitivna predviđanja pred start takmičenja i meča u Vitoriji.

"Veoma smo uzbuđeni što počinje Evroliga. Baskonija je dobra ekipa. Izezetno je talentovana u napadu i moraćamo da pronađemo način da odgovorimo na njihovu brzu igru u tranziciji. Spremni smo za atmosferu u Vitoriji. Toliko sam puta tamo igrao, kako u domaćem prvenstvu tako i u Evroligi. Ali, ruku na srce, njigovi navijači nisu kao naši i bićemo spremni za tu energiju sa tribina", rekao je Dejvis.
 

Twitter/KK Partizan

 

 

Karlik Džouns takođe jedva čeka da istrči na parket.

"Moramo da imamo pravi pristup sutra. Treba da u ovu utakmicu uđemo sa istim mentalitetom kao i na ostalim mečevima. U pitanju je jedna odlična ekipa. Imaju naš respekt, ali sam više fokusiran na ono što radimo mi. Dobro nam ide za sada, protok lopte, borba jedan za drugog, odbrana... Ako budemo igrali sa pravim fokusom mislim da možemo da napravimo dobar posao u Vitoriji", dodao je Džouns.

Utakmica Baskonije i Partizana na programu je sutra od 20.30 časova, dok je premijerni meč Crvene zvezde u Evroligi u četvrtak kada će od 21.00 gostovati ekipi Pariza, inače debitantu takmičenja i osvajaču prošlogodišnjeg izdanja Evrokupa.