Evroliga

Odluke sa skupštine i zasedanja UO Partizana: Saviću produžen mandat, izmirene finansijske obaveze

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2024 22:16
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan KK Partizan
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan

U utorak 24. septembra, održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan. Najvažnija odluka bila je potvrđivanje novog mandata Zoranu Saviću, sportskom direktoru kluba, kao i javno objavljivanje da su zaostale finansijske obaveze prema bivšim igračima i trenerima.

Saopštenje kluba prenosimo u celini:

"Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan Mozzart Bet, predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva.  

Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.  

Poslovni ciljevi Kluba su dalje unapređivanje poslovnog sistema, konačna finansijska stabilizacija i osnaživanje tima privrednika i pojedinaca koji će stati uz KK Partizan.

MN Press

Zoran Savić, sportski direktor KK Partizan

Ostvarenje jednog od poslovnih ciljeva je sa delegatima Skupštine i članovima Upravnog odbora podelio predsednik Partizana Mozzart Bet, Ostoja Mijailović:

'Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro', poručio je Mijailović.

Takođe, jedan od važnih ciljeva Kluba je proširenje delovanja Fondacije "Dobro pamtim sve", o čemu će odluku doneti članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i potpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković", stoji u saopštenju KK Partizan.