Evroliga

Vezenkov optimističan pred start Evrolige: Došao sam u Olimpijakos da osvojim sve trofeje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.09.2024 10:05
Košarkaš Olimpijaksa Saša Vezenkov MN Press
Košarkaš Olimpijaksa Saša Vezenkov

Košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov, inače, ogromno letošnje pojačanje grčkog kluba, motivisan je pred start nove sezone, u kojoj, kako kaže, ima nameru da osvoji sve trofeje na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Posle pobede nad Fenerbahčeom (73:70), bivši NBA košakaš, koji nije dobio značajnu minutažu protekle sezone Americi (zbog čega se i vratio u Evropu), razgovarao je sa predstavnicima medija na konferenciji za štampu.

On se na početku izvinio zbog neprimerenog ponašanja i tehničke greške koju je dobio tokom meča sa turskim klubom, da bi se potom osvrnuo na ciljeve sa Olimpijakosom ove sezone.

"Izvinjavam se sudiji i publici, moramo da se ponašamo primereno. Izgubio sam kontrolu, to ne sme da se ponovi, to nije moj stil. Odluka je na kraju bila ispravna, a čak i da nije ne bi trebalo da reagujem tako", rekao je Vezenkov i nastavio:

"Fenerbahče je veoma težak protivnik. Znamo da će igrati sa njima i u pravom meču. Teška borba, nismo igrali dobro. Nemamo izgovora, želimo da osvojimo Evroligu i moramo brzo da budemo spremni."
 

Guliver/Imago Sports

 

 

Ciljevi sa Olimpijakosom za narednu sezonu su više nego jasni.

"Ono što se desilo pre dve godine ostaje tu. Nisam došao da završim nešto staro, već da počnem novo. Došao sam da osvojim sve trofeje", rekao je Vezenkov.