Evroliga

Kevin Panter oduševljen Barsom: Dobio sam lepu priliku da se borim za trofeje u Evroligi i Španiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2024 18:30
Kevin Panter je nosio crno-beli dres tri sezone MN Press
Kevin Panter je nosio crno-beli dres tri sezone

Kevin Panter je ovog leta posle tri godine napustio Partizan i priključio se redovima Barselone. Odlazak koji će se u Beogradu pamti ivrlo dugo, s obzirom da je kao kapiten, popularni KP7 ostavio neizbrisiv trag u Areni. 

Ipak, nekada se moralo završiti, pa je tako Panter odlučio poći putem Katalonije, gde je bio viđen već sezonu ranije, pre nego što su crno-beli pojačali svoju ponudu i zadržali svog igrača na, ispostaviće se, godinu dana. 

Iskusni šuter se oglasio povodom svog dolaska u Barsu i govorio o utiscima, novom klubu i ambicijama. 

"Iskusan sam igrač, dobio sam lepu priliku da se borim za trofeje, kako u Španiji, tako i u Evroligi. Navijačima mogu da obećam da ću svaki meč, kao i uvek do sada, odigrati sa ogromnom željom, energijom i motivacijom", rekao je momak rodom iz Bronksa.

 

 

Visok je cilj sebi postavio Panter - da u prvoj sezoni bude najbolji strelac tima. 

"Oduševljen sam atmosferom u klubu, novim saigračima, pozitivna energija se oseća na svakom koraku, silno sam motivisan kao i kompletna ekipa, a cilj koji sam zadao sebi pre početka sezone je da budem najbolji strelac tima", kazao je Panter.

Svoju prvu utakmicu u sezoni 2024/25 Evrolige, Barselona će odigrati protiv Žalgirisa u Litvaniji, trećeg oktobra od 19.00 časova.