Evroliga

Vezenkov se vraća u Olimpijakos i seli Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.07.2024 19:06
Saša Vezenkov bi uskoro trebalo da postane novo pojačanje Olimpijakosa MN Press
Saša Vezenkov bi uskoro trebalo da postane novo pojačanje Olimpijakosa

Deluje da je "bomba" zvana Saša Vezenkova sve bliža eksploziji u Atini! Kako su prenose brojni mediji u Evropi, bugarski reprezentativac je već dogovorio sve uslove sa Olimpijakosom i uskoro će postati najnovije pojačanje grčkog kluba.

Prema poslednjim informacijama, Vezenkov će sa Olimpijakosom potpisati višegodišnji ugovor prema kom će zarađivati čak 3,5 miliona evra po sezoni. To će ga ujedno učiniti jednim od najplaćenijih igrača u Evroligi.

Vezenkov je nedavno trejdovan iz Sakramento Kingsa u Toronto Reptorse, ali je sva prilika da ga kanadska ekipa neće zadržati, te će uslediti povratak u Evropu.

 

 

Videćemo i šta će to značiti za sudbinu Filipa Petruševa. Srpski košarkaš je potpisao trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, ali na njegovim pozicijama se već polako stvara gužva.

Kada je u pitanju pozicija centra, grčki klub na raspolaganju ima Nikolu Milutinova i Mustafu Fala, dok je tu i Mozes Rajt. Sa druge strane, na poziciji krilnog centra Jorgos Barcokas će imati Aleka Pitersa i Sašu Vezenkova.

U prethodnom periodu se pisalo i potencijalnom prelasku Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu. Šta više, srpski reprezentativac je viđen na sastanku sa Željkom Drčelićem, predsednikom UO kluba sa Malog Kalemegdana.