ABA liga

Moramo biti hladnokrvniji, Obradović pred "večiti derbi" - još samo jedna utakmica...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 21:55
Moramo biti hladnokrvniji, Obradović pred "večiti derbi" - još samo jedna utakmica... MN Press

Četvrta utakmica finalne serije AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana na programu je utorak od 19 časova (Arena 1 Premium) u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trenutan rezultat je 2:1 u seriji za crno-bele, koji su pre dva dana propustili šansu da osvoje regionalno takmičenje, usled nešto slabije igre u drugom poluvremenu.

Trener Partizana Željko Obradović istakao je da se nada da će njegovi igrači sutra pokazati bolju sliku na terenu i da će zadržati koncentraciju do poslednjeg zvižduka.

"Nadamo se da ćemo biti spremniji i da ćemo biti hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo igrati dobro konstantno tokom svih 40 minuta", istakao je strateg "crno-belih" za TV Partizan.
 

Plejmejker Partizana Jam Madar rekao je da njegov tim mora da bude agresivniji.

"Sledi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bodrimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč", dodao je Madar.