ABA liga

Na derbi za 1.000 dinara: Zvezda pušta u prodaju karte za treći meč finala AdmiraBet Aba lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 10:01
Na derbi za 1.000 dinara: Zvezda pušta u prodaju karte za treći meč finala AdmiraBet Aba lige MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda pušta danas u prodaju ulaznice za treći meč finalne serije finala AdmiralBet Aba lige protiv Partizana koji je na programu u nedelju, 18. juna (20.30, TV Arena 1 Premium).

Sa Malog Kalemegdana naglašavaju da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača, niti će im biti dozvoljen ulaz u dvoranu "Aleksandar Nikolić", a karte za nedeljnu utakmicu mogu da se kupe uz sezonsku kartu, koje važe za ovu utakmicu, i to tako što vlasnik jedne sezonske karte može kupiti maksimalno dve dnevne karte.

Ulaznice će se prodavati isključivo na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" i to u petak od 10 do 18 časova, u subotu u istom terminu, a ukoliko ostane karata u slobodnoj prodaji i na dan utakmice od 12 časova pa do početka meča u 20:30 časova.

Ulaznice za tribinu koštaju 1.000 dinara, parter je duplo skuplji, bela loža je 2.500 dinara, plava loža košta 500 dinara više, a VIP loža 4.000 dinara.

Podsećanja radi, košarkaši Partizana su pobedili u pve dve utakmice na svom terenu i imasju tri meč lopte za trijumf u regionalnom takmičenju.