ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Partizan protiv Krke u Areni, Zvezda gostuje Zadru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2024 12:30
Košarkaši Partizana MN Press
Košarkaši Partizana

Nakon što su u tekućoj nedelji doživeli poraze od Virtusa, odnosno neuspeh u duelu protiv Real Madrida, košarkaši Partizana i Crvee zvezde nastavlja učešće u Admiralbet Aba ligi.

Crno-beli od 19.00 časova (TV Arena 3 Premium) na svom terenu u "Beogradskoj areni" dočekuju ekipu Krke, a očekuje se da tribine budu gotovo ispunjene do poslednjeg mesta budući da su iz Humske pojasnili da će za ovaj meč važiti i ulaznice sa fudbalske uitakmice Partizan - Čukarički

 

 

"Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu", poručio je trener Partizana. Željko Obradović.

Crvena zvezda će svoje obaveza u regionalnom takmičenju odraditi u Zadru (20.00, TV Arena 2 Premium), a to gostovanje dolazi u nezugeodno vreme po aktuelnog šampiona.

"Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati nakon teškog meča u Madridu i prvo i osnovno je da moramo da odigramo sa energijom ovu utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za ovaj duel", istakao je trener Crvene Zvezdem Janis Sferopulos.

 AdmiralBet Aba liga, 6. kol

SUBOTA

Partizan - Krka 19.00 (A3P)
Zadar - Crvena zvezda 20.00 (A2P)
Cibona - Dubai 21.00 (AS2)

NEDELJA

Mega - Igokea 12.00 (AS1)
Borac - Split 16.00 (AS3)
Cedevita - Budućnost 18.00 (AS3)
Spartak - Mornar 20.00 (S3)

PONEDELJAK

SC Derbi - FMP 18.00

 

Standings provided by Sofascore