ABA liga

Moramo da radimo svih 40 minuta: Željko Obradović obazriv pred "izlet" u Zadar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.10.2024 14:16
Željko Obradović, trener KK Partizan, očekuje od ekipe da ne potceni Zadar u ABA ligi MN Press
Željko Obradović, trener KK Partizan, očekuje od ekipe da ne potceni Zadar u ABA ligi

Nema stajanja za košarkaše Partizana, pa će posle dvokola u Evroligi zadnjeg dana ove nedelje odigrati i meč u AdmiralBet ABA ligi i to na parketu Zadra (19.00, TV Arena 1 Premijum). 

Ohrabreni premijernim ovosezonskom pobedom u EL, protiv Bajerna i Makabija, ali i oprezni zbog prošlogodišnjeg lošeg iskustva u istom hrvatskom gradu. U decembru crno-beli proveli su se kao bosi po trnju u dvorani "Krešimir Ćosić" (84:68).

 

 

 

"Imajući u vidu iskustvo od prošle godine kako smo igrali, moramo da budemo svesni da utakmica sigurno neće biti laka. Moramo da nastavimo da radimo svih 40 minuta i da igramo na nivou kako smo to radili u poslednjoj utakmici, uz veliko poštovanje za Zadar", podsetio je trofejni trener srspkog tima Željko Obradović.

Ovo gostovanje trebalo bi ipak najteže da padne Arijanu Lakiću, jer je do skora bio deo zadarske ekipe a sada treba da udari na bivše saborce. U potrazi za petom pobedom svog sadašnjeg tima, kog čeka rival sa samo jednim trijumfom. 

Među putnicima na današnjem letu u bivšu jugoslovensku republiku našao i Ajzea Majk, što bi trebalo da znači da se Amerikanac oporavio od povrede i da je došao trenutak za njegov debi u crno-belom dresu. 

petak

Igokea - Cedevita Olimpija 91:78
FMP - Cibona 89:84

subota

Mornar - Borac 17.00 (AS6)
Split - Mega 19.00 (AS5)

nedelja

Dubai - Spartak 17.00 
Zadar - Partizan 19.00 (A1P)
Krka - SC Derbi 21.00

ponedeljak

Budućnost - Crvena zvezda 19.00 (A1P)

 

Standings provided by Sofascore