ABA liga

Sferopulos: Ne znam da li će Nedović biti spreman za naredni meč

komentari (0)

Izvor: Tanjug

12.10.2024 21:26
Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde zadovoljan je izdanjem Dauma TV Arena sport
Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde zadovoljan je izdanjem Dauma

Košarkaši Crvene zvezde su večeras u Beogradu pobedili Igokeu 91:68 u meču četvrtog kola regionalne ABA lige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da ne zna da li će Nemanja Nedović zbog povrede biti spreman za naredni meč.

"Nedović ima istegnuće mišića, na terapijama je, pitanje je od dana do dana. Ne znamo da li će biti spreman za naredni meč", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Trener Zvezde je čestitao igračima na pobedi protiv Igokee.

"Čestitam igračima na načinu na koji su odigrali utakmicu. Veoma koncentrisano, fokusirano uz dobru odbranu. Igrali smo protiv dobrog tima sposobnog da kazni greške. Svako ko je bio na terenu je imao dobar pristup, odigrali smo dobru utakmicu".

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Majk Daum, koji je postigao 16 poena.

"Majk ima kvalitet, može da donese mnogo rešenja sa perimetra, posta, ali može da dominira i u reketu zbog visine. Defanzivno daje dosta energije i odlično štiti reket. On je igrač koji odlično odgovara na sve zahteve i zadatke koje postavljam pred njega. Veoma sam zadovoljan s njim, upravo je igrač kakav smo očekivali i da će da bude sposoban da pomogne timu", istakao je Sferopulos.

Crvena zvezda će u utorak, 15. oktobra gostovati Fenerbahčeu u 3. kolu Evrolige, dok će tri dana kasnije dočekati Barselonu.