ABA liga

Košarkaši Crvene zvezde na Areni: Da evropska receptura bude primenjena na Igokeu i ABA ligu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2024 11:10
Košarkaši Crvene zvezde, sledeći meč ABA lige igraju sa Igokeom MN Press
Košarkaši Crvene zvezde, sledeći meč ABA lige igraju sa Igokeom

Košarkašima Crvene zvezde ide sjajno u Evroligi ove jeseni, ali još trokiraju u odbrani titule u AdmiralBet ligi, a večerašnja domaćinska utakmica sa Igokeom prilika je da "izbrišu" dva neočekivana poraza u prva tri kola (18.30, TV Arena 1 Premium). 

Zvuči čudno, ali se desilo da odličan tim crveno-belih, pravljen za plej-of EL, savlada Pariz i Baskoniju, a prokliza protiv Dubaija i Splita, pa na Malom Kalemegdanu žele samo trijumf i ništa više protiv ekipe iz Laktaša. Vrlo moguće bez Nemanja Nedovića, jer je sjajni košgeter počeo poslednji meč pa nastavak presedeo zbog povrede. 

 

 

"Izuzezno važna utakmica za nas, i to protiv tima koji zaista igra dobro. Uz sve to, ukoliko im to dopustite, i ne pristupite i ne odigrate utakmicu na pravi način, u stanju su da vam nanesu ozbiljnu štetu i ugroze vas. Očekujem od mojih igrača da svi do jednog budu psihički potpuno spremni za ovu utakmicu!", poručio je trener Janis Sferopulos pred večerašnji povratak u "Beogradsku arenu".  

Osim za popravljanje statusa na Jadranu, Teodosiću, Bolomboju, Kaliniću, Davidovcu i ostalima bitno je i da zadrže pozitivno raspoloženje pred prvi nedeljni dupli program Evrolige. Zvezda će sledeće nedelje prvo gostovati turskom Fenerbahčeu, a potom joj u Beograd stiže španski gigant Barselona.

AdmiralBet ABA liga, 4. kolo

sreda

Cibona - Krka 74:81

subota

Cedevita Olimpija - Split 16.00 (AS1)
Derbi - Partizan 16.00 (A1P)
Crvena zvezda - Igokea 18.00 (A2P)
Zadar - Budućnost 20.00 (AS2)

nedelja

Mega - Mornar 12.00 (A2P)
Borac - Dubai 19.00 (AS1)

ponedeljak 

Spartak - FMP 18.30