ABA liga

Igokea u stanju da napravi ozbiljnu štetu: Sferopulos obazriv pred meč u ABA ligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2024 16:36
Janis Sferopulos MN Press
Janis Sferopulos

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je uoči meča 4. kola AdmiralBet ABA lige protiv Igokee da će susret sa timom iz Laktaša, koji je na programu sutra od 18:30 (A1P) u Beogradu, biti izazovan i da će njegova ekipa morati sa maksimalnim fokusom pristupiti utakmici. 

"Izuzetno, izuzetno važna utakmica za nas, i to protiv tima koji zaista igra dobro. Uz sve to, ukoliko im to dopustite, i ne pristupite i ne odigrate utakmicu na pravi način, u stanju su da vam nanesu ozbiljnu štetu i ugroze vas. Očekujem od mojih igrača da svi do jednog budu psihički potpuno spremni za ovu utakmicu!, rekao je Sferopulos.

 

MN Press

 

Sličnog shvatanja bio je i kapiten Crvene zvezde - Branko Lazić.

"Važna utakmica za nas, sa Igokeom nikada nisu bile lake utakmice u ABA ligi, ova koja sledi ima i dodatnu važnost jer želimo da igramo bolje u regionalnom šampionatu. Tim koji igra dobro na startu sezone, doduše vezali su dva poraza, međutim, poznajemo i ekipu i trenera. Sve to garantuje da nas čeka težak meč. Kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog važnosti meča jer želimo pobedu. Da bi do nje došli pristup mora da bude apsolutno isti kao na utakmici sa Baskonijom! Pozivam naše navijače da dođu u subotu uveče u Arenu i pruže nam podršku", rekao je Lazić.

Posle tri uvodna kola Zvezda ima dva poraza i pobedu, dok Igokea ima poraz i dva trijumfa. Njihov poslednji okšraj u Beogradu završen je ubedljivom pobedom crveno-belih (80:48), koji su poslednji poraz od ekipe iz Laktaša doživeli pre tri godine u gostima - 75:68.

 

Standings provided by Sofascore