ABA liga

Velike reči trenera Cibone pred Partizan: Obradović je apsolutna legenda, vodi jednu od najjačih ekipa u Evropi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.10.2024 08:27
Trener Cibone Kris Tomas Admiralbet ABA liga/Cibona/Ivana Dergez
Trener Cibone Kris Tomas

Trener Cibone Kris Tomas izjavio je da će predstojeća utakmica sa Partizanom (18.30, AP2) u AdmiralBet ABA ligi biti veliki izazov za njegovu ekipu, ali i pravo zadovoljstvo, pošto će imati priliku da odmeri snage sa Željkom Obradovićem, koga, inače, izuzezno ceni i poštuje. 

"Jako se radujemo utakmici protiv Partizana u nedelju, koja će nam biti veliki izazov. Radujemo se prilici da odmerimo snage protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi i da vidimo gde su naši igrači u ovom ranom delu sezone. Takođe, jako se radujem vođenju ekipe protiv apsolutne legende, nekoga koga neizmerno cenim i kome se divim", naveo je Tomas.
 

Admiralbet ABA liga/Cibona/Ivana Dergez

 

 

Susret je na programu od 18.30 u beogradskoj Areni.

"Trebalo bi biti jako zabavno i dolazimo da se takmičimo. Dolazimo da igramo snažno i da rastemo kao košarkaški tim koji nastavlja koračati unapred i omogućavati sebi da bude spreman za uspeh. ;U svaku utakmicu ulazimo sa mentalitetom pobednika", dodao je Tomas.

Hrvatski tim je u prošlom kolu ABA lige pobedio SC Derbi, dok je Partizan posle dosta muke izašao na kraj sa Spartakom u Subotici.

Standings provided by Sofascore