ABA liga

Željko Obradović iskren: Nadam se da ćemo dobro izgledati protiv Cibone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.10.2024 18:52
Željko Obradović, trener Partizana MN Press
Željko Obradović, trener Partizana

Košarkaški klasik u trećem kolu ABA lige. Partizan dočekuje Cibonu u nedelju od 18.30 u Beogradskoj areni. Iako tim iz Zagreba godinama nije na nivou nekih prošlih vremena uvek su utakmice sa  njima bile neizvesne. 

Crno-beli u ovaj meč ulaze posle poraza uz Evropligi i sigirno da žele pobedom da zatvore prvo poglavlje u Evroligi. Trener Željko Obradović optimista je uoči ovog meča. 

"Vraćamo se na ABA ligu sa željom da odigramo dobru utakmicu. Ono što je evidentno je da ćemo u ovom kao i svakom mesecu imati 10 utakmica, pa zato treba voditi računa i o odmoru ali i o treningu. Probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Nadamo se da će to sutra dobro izgledati protiv Cibone", rekao je Željko Obradović.

Arijan Lakić, koji je prethodnih sezona igrao za Zadar,dobro poznaje Cibonu.

"Malo su promenili ekipu u odnosu na prošlu godinu, ali su opet doveli neke igrače koji su pre bili tamo. Solidna ekipa. Protiv Studentskog centra su igrali mnogo bolje nego u prvom kolu protiv Zadra. Dosta su nezgodni, trče u napadu. Na obe polovine terena mogu da reše mnoge situacije. Moramo da se pripremimo sto posto, za svaki napad, svaku odbranu. Da budemo fokusirani, da bismo uspeli da odigramo kako treba, kao mi što treba da igramo", rekao je Lakić, koji još nije debitovao iz zdravstvenih razloga. 


AdmiralBet ABA liga, 3. kolo.

Subota

Mornar - Cedevita Olimpija 17.00 (Arena sport 4)
Dubai - Mega 17.00 (AS1)
Igokea - Budućnost 19.00 (AS1)
Krka - Spartak Subotica 21.00 (AS1)

Nedelja

FMP - Borac 12.00 (A3P)
Split - Crvena zvezda 17.00 (A1P)
Partizan - Cibona 19.00 (A2P)


Ponedeljak

SC Derbi - Zadar 19.00