ABA liga

Sferopulos pred Mornar: Tek je početak sezone, želimo da uspostavimo sistem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 18:45
Grčki strateg Janis Sferopulos MN Press
Grčki strateg Janis Sferopulos

Košarkašima Crvene zvezde predstoji meč drugog kola AdmiralBet ABA lige protiv Mornara iz Bara (subota, 18.00, Arena). Ovo će ujedno biti i beogradska premijera za novokomponovani tim sa Malog Kalemegdana. Podsećanja radi, crveno-beli su u prvom kolu doživeli poraz na gostovanju u Dubaiju

Pred ovaj susret, oglasio se strateg Zvezde, Janis Sferopulos. 

"Očekuje nas prva utakmica na našem terenu i pred napim navijačima  i želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam doneti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu", rekao je Sferopulos.

 

 

Takođe, stručnjak Mornara, Mihailo Pavićević, dao je svoje utiske pred susret sa šampionom Jadrana. 

"Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku. Da ne ponavljam u kakvoj smo situaciji - daleko je to od nivoa ABA lige, a pogotovo od nivoa Zvezde. Ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se uigramo, da počnemo da ličimo na ekipu i da dostojanstveno pružimo otpor Zvezdi. O Zvezdi ne treba trošiti reči, evroligaška ekipa, sa vrhunskim igračima i vrhunskim trenerom. Zaista, očekuje nas veliko iskušenje, ali ne možemo da biramo. Idemo da odigramo što bolje i da probamo da pružimo što jači otpor", rekao je Pavićević.

Sve mečeve AdmiralBet ABA lige možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.