ABA liga

Nezapamćeno interesovanje: Zvezda obara rekord po broju prodatih ulaznica?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.09.2024 20:00
Navijači Crvene zvezde MN Press
Navijači Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda imaće ogromnu podršku navijača u beogradskoj Areni naredne sezone. Prema zvaničnim podacima Evrolige, klub sa Malog Kalemegdana prodao je već 10.500 sezonskih ulaznica i blizu je da obori prošlogodišnji rekord i brojku od 12.000.

Iako je minule sezone neslavno završio takmičenje u Evroligi, srpski klub imao je dobru podršku sa tribina u Areni tokom čitave sezone, gde je sa prosečnom posetom od 17.842 navijača bio drugi najgledaniji tim na međunarodnoj sceni iza neprikosnovenog Partizana (19.916), dok bi ove godine možda i mogao da prevaziđe uspeh i brojke gradskog rivala.

 

 

Osnove za tako nešto svakako ima. Naročito posle informacija da ulaznice za novu sezonu praktično "lete" na biletarnicama, a kolika je potražnja, govori podatak da će crveno-beli verovatno do 30. septembra preći brojku od 12.000 prodatih ulaznica koliko je bilo prošle godine u isto ovo vreme.

Cene karata, jasno, nešto je skuplja ove sezone, a više detalja otkriće klub sa Malog Kalemegdana tokom vikenda, kada je na programu meč sa Mornarom u okviru ABA lige.