ABA liga

Admiralbet Aba liga na TV Arena sport: Remontovani Partizan otvara sezonu protiv čačanskog Borca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.09.2024 11:16
Košarkaši Partizana MN Press
Košarkaši Partizana

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović u potpunosti je promenio tim u pauzi između dve sezone, pa je tako od igrača koji su prošle takmičarske godine ostali bez ijednog trofeja tu samo Balša Koprivica.

Proces uklapanje tolikog broja igrača uopšte nije lak, pripremene utakmice su pokazale da su crno-beli na dobrom putu, ali takmičarski mečevi su ti koji pokazuju koliko ste dobro radili.

Košarkaši Partizana su prošle sezone ostali bez šampionskog prstena nakon poraza od Crvene zvezde u finalu AdmiralBet Aba lige, a prvi zvaničan meč u regoionalnom takmičenju, ujedno i u celoj sezoni, odigraće pred svojim navijačima od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) kada im u goste dolazi Borac, uz besplatan ulaz.

 

 

"Prva utakmica, to je ono što verovatno igrači najviše čekaju, da krene sezona. Prošli smo pripremni period, odigrali par prijateljskih utakmica i to je to. Veliko poštovanje prema, protivniku, ekipi Borca iz Čačka. nadamo se da će biti lepa atmosfera", rekao je trener Obradović za klupski sajt, dok je Koprivica dodao:

"Imaju finu ekipu uz par novih igrača. Neke igrače su čak vratili od prethodnih sezona. Verujem da će biti maksimalno motivisani protiv nas. Prva utakmica sezone, jedva čekamo da igramo pred našim navijačima i nadamo se pobedi." 

AdmiralBet ABA liga, prvo kolo

PETAK

Cibona - Zadar 69:87

SUBOTA

Split - Igokea 74:79
Mornar - Budućnost 51:98

NEDELJA

Dubai - Crvena zvezda 86-84
Krka - Mega 70:80
FMP - Cedevita Olimpija 75:62

SREDA

Partizan - Borac 19.00 (AP1)

ČETVRTAK

SC Derbi - Spartak 19.00 (AS6)